keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Alice's Emotion kokoelma ajantasalla (melkein)

j-core.bizistä tilaamani CD:t saapuivat vihdoinkin. Ensimmäinen DJ Sharpnel CD:ni "Running★★★All Night!!" ja Alice's Emotionin uusin "Colors". Mukana tuli myös No-Chinin promolevy.


"Running★★★All Night!!" on minusta hyvä levy siinä että suurinosa kappaleista on sarjoista joita katsoin tuona vuoden 2007 syksynä. Bokurano, Denno coil, Lucky Star ja tietenkin Tengen Toppa Gurren Lagann. Kaikki erinomaisia sarjoja joita suosittelen katsomaan. Löytyy levyltä toki muitakin kuin animecovereita. "Yanyan disco vol.3" ja "We luv lama" ovat molemmat loistavia raitoja.


"Colors" alkaa 'ultimate truth' sovituksella joka tuo mieleen 'Welcome to Drakcoren' <3. Josta sitten hyppäämmekin levyn nimikkokappaleeseen "Colors". Pirteä vokaalisovitus 'Ancient templestä'. Loppupuolelta löydämme aina loistavan 'Suwa foughten fieldistä' tehdyn remixin. Levyn taide on upeaa jota osasinkin jo odottaa. Minusta kuitenkaan "Colors" ei vedä vertoja aiemmille julkaisuille tai sitten kesän taukoni touhousta on vaatinut veronsa ja on osasyy lannistukseeni.



Mutta nyt ainakin Alice's Emotion kokoelmani on täydellinen heidän Touhou-levyjen osalta... vai onko? Ei. Minulta puuttuu vielä "Scarlet eyes" jota ei ainakaan yleisimmistä doujinmusiikkia myyvistä internetkaupoista löydy. Täytyy varmaan alkaa kaluamaan Yahoo auctionsia tai laittaa asialle joku joka on Japanissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti